Exclusief avondprogramma met theatervoorstelling

Op vrijdag 14 december en zaterdag 15 december organiseert het Kröller-Müller Museum twee exclusieve avondopenstellingen rond de tentoonstelling Als kunst je lief is. Het programma omvat een walking dinner, een inleiding op de tentoonstelling door een deskundige van de Vereniging Rembrandt en als ‘toetje’ de theatrale voorstelling Uit verdriet geboren van Julika Marijn.

Uit verdriet geboren
De voorstelling Uit verdriet geboren van Julika Marijn is een persoonlijke zoektocht naar Helene Kröller-Müller. Over ‘een leven voor de kunst en de kunst van het leven’. Julika Marijn duikt op speelse en brutale wijze in het leven van Helene Kröller-Müller (1869-1939). Een power vrouw avant la lettre die als een van de eersten veel werk kocht van Vincent van Gogh, Piet Mondriaan en Bart van der Leck. Speciaal voor deze voorstelling gaven wij Julika toegang tot de kist met 3000 brieven van Helene, gericht aan haar zielsverwant Sam van Deventer. Lees hier meer over de voorstelling en Julika Marijn.

Programma
18.00 uur | Welkom, inleiding op tentoonstelling, walking dinner
19.00 uur | Bezoek tentoonstelling*
20.00 uur | Koffie en dessert
20.30 uur | Start voorstelling Uit verdriet geboren (duur: 80 minuten)
21.50 uur | Afsluitend drankje
22.15 uur | Einde van de avond

*Tijdens deze exclusieve avond is alleen de tentoonstelling Als kunst je lief is toegankelijk.

Bestel je ticket
Leden van de Vereniging Rembrandtkaart hebben gratis entree tot het Kröller-Müller Museum en het nationale park De Hoge Veluwe. Je betaalt alleen voor het arrangement (€ 49,95 i.p.v. € 68,95) en eventuele parkeerkosten. Klik hier om je tickets te bestellen.

Terug
uit verdriet geboren